Despre noi

Comercializam orice produse pentru piscina:
  • roboti pentru piscina
  • substante de curatare
  • accesorii iluminat
  • pompe de apa

Suntem membrii fondatori ai Asociaţiei Patronale Piscine şi Welness APPW, şi reprezentanţii zonali ai firmei Santer Hidrostyle, importator exclusiv pentru brandul Caldera Spas – careeste în top 10 branduri de cazi cu hidromasaj din lume

S.C. Pool Control oferă următoarele servicii beneficiarilor din toată ţara : *consultanţă despecialitate şi proiectare în domeniul construcţiei piscinelor,

*construcţia piscinelor din polipropilenă şi beton,

*dotări cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, controlate prin skimmer sau prin rigolă perimetrală,

* elemente de hidromasaj şi vizuale, jocuri de apă, şi altele, pentru piscine rezidenţiale şi publice, cât şi

*construcţia de centre Wellness & SPA.

*Comercializam substanţele necesare întreţinerii calităţii apei din piscine, şi asigurăm livrarea acestora prin intermediul curierului rapid, în toată ţară.

Oferim o garanţie de 10 ani pentru corpul piscinei şi 2 ani pentru sistemul de recirculare filtrare! Asigurăm clienţilor noştri, atât service în garanţie şi post-garanţie, cât şi servicii de întreţinere a piscinelor pe baza de abonament.

O activitate conexă a construcţiei de piscine din polipropilenă, o reprezintă confecţionarea recipienţilor, rezervoarelor şi cuvelor pentru lichide alimentare, acizi, etc., precum şia foselor septice vidaj abile sau a căminelor pentru apometre sau instalaţii de orice tip.